Friday, March 30, 2007

STANDUP COMEDIAN GEORGE W & RAPPER ROVE

Het jaarlijkse diner van de radio-en televisie correspondenten in Washington is traditioneel een gelegenheid om de machtigen van dit land van een andere kant te leren kennen.

Dit jaar waren president Bush en zijn brein, Karl Rove de onbetwiste toppers. Beide heren blijken onvermoede talenten als entertainer te hebben. En George W heeft niet alleen zin voor humor en zelfspot: hij bracht zijn performance als een ware professional met perfect gevoel voor timing. Een jaar geleden was mijn populariteit tot op 30 % gezakt, mijn kandidaat voor het Hoog Gerechtshof had zich pas teruggetrokken en mijn vice had iemand neergeschoten.... dat was de goede oude tijd!

Bush kan best wat galgenhumor gebruiken nu het hem aan alle kanten tegenzit. De Senaat heeft net als het Huis voor een vaste datum gestemd waarop de troepen uit Irak moeten worden teruggetrokken en zijn minister van Justitie Alberto Gonzales komt steeds meer onder druk te staan door de affaire van de ontslagen procureurs. Zijn optreden leek dan ook op fluiten in het donker zei CBS-correspondent Bob Schiefer.

Voor een goed begrip: een medewerker van de Democratische senator Webb is eerder deze week gearresteerd toen hij met een geladen pistool en munitie in zijn boekentas het Capitool wou binnengaan.

Bush als standup comedian:
Rapper Rove:

1 comment:

Peter said...

Bedankt Johan.
Dit is echt kostelijk. :)